Usui Systeem

 

Reiki Centrum: Body Mind Spirit

Project van vzw SCSG

Usui System of Natural Healing.

 

Usui Shiki Ryoho.

 

In eenvoud ligt de kracht.De Usui methode van Reiki is niet alleen de eenvoudigste en natuurlijkste, maar ook de meest effectieve methode van overdragen van universele levensenergie die we ooit hebben leren kennen.

 

Uitleg

Het Usui systeem van Reiki wordt door middel van behandelingen, informatie en mondeling onderwijs in de traditie, verspreid.

Je kunt Reiki niet uit een boek leren, het is iets dat ervaren moet worden door een behandeling te krijgen, een Reiki-cursus te volgen of te praten met een Reiki-Master, Reiki behandelaar of Reiki student.

 

Doordat eenvoud aan de basis ligt van het Usui Reiki systeem, is deze dus voor iedereen toegankelijk. Je hebt geen opleiding of talenten nodig om een behandeling te kunnen geven, je hebt geen ‘paranormale’ gaven nodig om met Reiki te kunnen werken.

Je hebt slechts een inwijding nodig, bestaande uit 4 initiaties (afstemmingen), die je krijgt tijdens het volgen van je Reiki 1ste graad cursus.

Is iemand eenmaal als ‘Reiki-kanaal’ geopend, dan stroomt de universele levensenergie spontaan en in geconcentreerde vorm uit zijn/haar handen en dit vermogen blijft het hele leven lang bestaan.

De wetenschappers en sommige tot duizenden jaren oude wijsheden, zeggen ons dat er een bestaanstoestand is van waaruit alle leven ontstaan is en die de gehele schepping omvat.

Zijn energie leeft in alle dingen en het is deze universele levensenergie die bij een behandeling met Reiki in geconcentreerde vorm door onze handen stroomt.

Hoe meer je de Reiki-energie laat stromen, hoe meer Reiki je geeft, des te sterker de kracht door je heen zal stromen.

 

Ieder mens kan in principe energie doorgeven via zijn/haar handen. Tijdens je leven bouw je blokkades op die voortkomen uit het opdoen van velerlei ervaringen. Deze blokkades zijn emotioneel

Email: info@reikicentrum-bodymindspirit.be GSM: 0497/57.99.92

Copyright © 2001 Reiki Centrum: Body, Mind & Spirit. Alle rechten voorbehouden